Бременната Деси Слава вади поне по 50 хиляди лева на месец от

...
Бременната Деси Слава вади поне по 50 хиляди лева на месец от
Коментари Харесай

Шокиращи цифри: Деси Слава прилапва всеки месец колосална сума от хонорари

Бременната Деси Слава вади най-малко по 50 хиляди лв. на месец от възнаграждения, откогато се разбра, че ще става майка на второ дете, твърди " Уикенд ". Певицата е залята с предложения за работа и не смее да откаже нито една, тъй като се тормози, че скоро ще й се наложи да се отдръпна от сцената и кранчето ще бъде врътнато най-малко за няколко месеца.

Ако се има вяра на слуховете, през октомври Деси ще роди второто си дете, а това значи, че евентуално ще работи най-вече до септември. После, съдейки по практиката на множеството й колежки, най-малко 4 месеца няма да се качи на сцената.

В момента тя работи като за последно – пуска нови песни най-вече през месец, снима клипове, а участията й са през вечер, като за всяко взима по 5000 лв.. Тези пари се разделят с продуцента й Митко Димитров, само че настрана от тях певицата получава и бакшиши, за които се твърди, че стигат съвсем същата сума. Наскоро Деси имаше изява и в Лондон, където събра няколко стотин българи, живеещи в Англия. Говори се, че хонорарът й за този концерт е бил по-висок от общоприетия.

Певицата продължава с опитите да крие деликатното си положение. На участия пристяга корема си с големи колани, в това време е спряла да разгласява фотография на формалните си интернет страници. Ако въобще пусне някаква фотография, е или единствено на лицето й, или остарял кадър, или подобен, който е авансово обработен с фотошоп, с цел да не се вижда бременното й коремче.

На по-наблюдателните им прави усещане, че певицата се появява пред аудитория в общо три рокли с идентична кройка, която припомня пеньоар. Разликата сред тях е единствено в цвета – едната е бяла, втората – черна, а третата – оранжева. Певицата разнообразява тоалетите, като им поставя разнообразни колани, само че това не може да скрие обстоятелството, че явно в дрешника й липсва многообразие.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР